HESTON BLUMENTHAL – QUANTUM GASTRONOMY
Ο διάσημος σεφ, βραβευμένος με 6 αστέρια Michelin, πρόσφατα, στην βράβευση των 50 Best Restaurants για το 2021 στην Αμβέρσα του βελγίου, παρουσίασε την αναθεωρημένη φιλοσοφία του για την κβαντική γαστρονομία και το ελέυθερο πνεύμα στην δημιουργικότητα. Περιέγραψε 7 άξονες αναφορικά με την μαγειρική και την φιλοσοφία που αναπτύσσεται πλέον πάνω σε αυτήν, προβληματίζοντας αρκετούς που ήταν παρόντες, καθώς και πολλούς που διάβασαν ή θα διαβάσουν τον λόγο του. Σαν παρουσιάζουμε λοιπόν το άρθρο με τις ιδέες του, με σκοπό όχι τον ενστερνισμό των ιδεών του, αλλά μια διαφορετική οπτική, προβληματισμού και κάποιες φορές αναθεώρησης των πραγμάτων.
Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο λεπτομέρειες:
https://www.theworlds50best.com/stories/News/heston-blumenthal-food-meets-talent.html
Φωτογραφία: theworlds50best.com