EL BULLI
Ο διάσημος και πρωτοπόρος σεφ Φεράν Αντριά και το μοναδικό εστιατόριο του El Bulli, που ήταν από τα πιο καινοτόμα εστιατόρια που έχουν γίνει ποτέ κι άλλαξε πολλά στην γαστρονομική ιστορία, μέσα από το παρακάτω άρθρο και podcast του HBR, δείχνει πως μπορεί μια επιχείρηση να ποντάρει στην καινοτομία και πόσο σημαντική είναι αυτή.
Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό άρθρο μέσω του παρακάτω συνδέσμου
https://hbr.org/podcast/2024/05/lessons-in-business-innovation-from-legendary-restaurant-elbulli
Πηγή: hbr.org
Φωτογραφία: theguardian.com
FnBpedia Team