WHY WASTE?
Ο διάσημος σεφ Massimo Bottura «προκαλεί» τρεις επιδραστικούς σεφ απ’ όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν ώριμα φρούτα, κομμάτια από λαχανικά που δεν είναι τόσο διαδεδομένα και μαζί με άλλα τρόφιμα να αναδέιξουν πιάτα με γεμάτη γεύση και εικόνα. Για να γιορτάσουν λοιπόν την Διεθνή Ημέρα Επαγρύπνησης και Σπατάλης Τροφίμων, το S.Pellegrino και το Food for Soul project δείχνουν την αφοσίωσή τους στην μείωση της σπατάλης φαγητού, μέσω της δεύτερης σεζόν της σειράς “Why Waste?”.
Δείτε αναλυτικά το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.finedininglovers.com/article/why-waste-season-two
Πηγή: finedininglovers.com
Φωτογραφία: finedininglovers.com
FnBpedia Team