DRY AGED FISH
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το μοσχάρι μπορεί και υπόκεινται σε παλαίωση, σε αρκετές περιοχές του κόσμου, με ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα. Πλέον, όπως θα δούμε και στο παρακάτω άρθρο και όπως αναφέρει ο Alton Brown, γνωστός παρουσιαστής μαγειρικών εκπομπών και σεφ, η παλαίωση ή αλλιώς το σίτεμα στη γλώσσα μας, έχει επεκταθεί και στο ψάρι και θεωρείται από τον Alton Brown, ως το πιάτο του 2023.
Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τις αναλυτικές πληροφορίες:
https://www.mashed.com/1127493/alton-brown-predicts-that-dry-aged-fish-will-be-the-dish-of-2023/
Πηγή: mashed.com
Φωτογραφία: mashed.com
FnBpedia Team