Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ MICHELIN ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021
Ο πιο έγκριτος οδηγός εστιατοριών παγκοσμιώς, αυτός της Michelin, ανακοίνωσε τη νέα λίστα του που συμπεριλαμβάνει τις προτάσεις του και τις νέες βραβεύσεις του για το 2021. Δύο εστιατόρια κέρδισαν από ένα νέο αστέρι 1* Michelin, το CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη και το Pelagos με Head Chef τον Luca Piscazzi. Η Σπονδή διατήρησε για έναν ακόμη χρόνο τα δύο 2** αστέρια της, όπως και το Botrini’s, Hytra & Varoulko Seaside τα μοναδικά τους αστέρια. Στην ξεχωριστή κατηγορία Bib Gourmand, προστέθηκε το Cerdo Negro 1985 και διατήρησαν την βράβευση το Nolan και το Oikeio. Τέλος, στην σελίδα του οδηγού, προστέθηκαν το Aleria, το Le Pavillon, το Okio, το Athenee και το Annie Fine Cooking.
Δείτε αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους λεπτομέρειες και πληροφορίες για την ανανεωμένη λίστα της Αθήνας και όλες τις καταχωρήσεις:
https://guide.michelin.com/en/article/news-and-views/the-michelin-guide-athens-2021-is-out
https://guide.michelin.com/en/gr/attica/athens/restaurants
Φωτογραφία: guide.michelin.com