ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ;
Όταν ένα εστιατόριο θεωρείται καλό, είναι γιατί το φαγητό του, το σέρβις του, η ατμόσφαιρά του είναι σε γενικά κάλο επίπεδο. Όταν όμως αυτά τα παραπάνω αλλά κι οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια εκτελούνται στην εντέλεια, τότε είναι κι αυτά που διαφοροποιούν ένα καλό από ένα εξαιρετικό εστιατόριο.
Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό άρθρο μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
Πηγή: finedininglovers.com
Φωτογραφία: finedininglovers.com
FnBpedia Team