ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ WAGYU
Είναι ευρέως διαδεδομένο, ιδίως στον κύκλο μας, αυτόν της γαστρονομίας, ότι το καλύτερο μοσχάρι είναι αυτό της φυλής Wagyu, το οποίο εκτρέφεται κυρίως στην Ιαπωνία, απ’ όπου είναι και η χώρα προέλευσής του, αλλά και στην ήπειρο της Ωκεανίας. Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε λεπτομέρειες από έναν παραγωγό-εκτροφέα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://www.finedininglovers.com/article/producers-jason-ross-first-light
Πηγή: finedininglovers.com
Φωτογραφία: finedininglovers.com
FnBpedia Team