ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝΟΥ
Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 02 Μαΐου, ήταν η παγκόσμια ημέρα τόνου. Η μέρα δηλαδή αυτού του ψαριού που είναι γνωστό σε όλους μας για την πλούσια γεύση του, είτε καταναλωθεί ωμό (κυρίως στην γιαπωνέζικη κουζίνα), είτε όχι. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα μάθουμε πληροφορίες για την ημέρα αυτή, καθώς και για το ψάρι αυτό γενικά.
Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικές πληροφορίες:
Πηγή: news.abplive.com
Φωτογραφία: news.abplive.com
FnBpedia Team