ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΛΟΓΕΣ
Παλαιότερα υπήρχε η μοριακή γαστρονομία ως μια τάση στα εστιατόρια παγκοσμίως. Κατόπιν ακολούθησε η Σανδιναβική κουζίνα ως μέσο έκφρασης μιας νέας εποχής. Πλέον, στα εστιατόρια ανά τον κόσμο, επικρατεί η τάση και η αναζωπύρωση της μαγειρικής σε φλόγες. Γκριλ ή φούρνοι με ξύλα, όλα υπηρετούν τη νέα τάση, αυτή του live fire εστιατορίου.
Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.finedininglovers.com/article/open-fire-restaurants
Πηγή: finedininglovers.com
Φωτογραφία: finedininglovers.com
FnBpedia Team