ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΡ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
Μια επιχείρηση, από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη κι από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, χρειάζεται οργάνωση και προγραμματισμό για να μπορέσει να λειτουργήσει, ελαχιστοποιώντας τα περιθώρια λάθους και λειτουργώντας με σωστές συνθήκες και διαδικασίες. Για να μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις πληροφορίες, σας παρουσιάζουμε τα περιεχόμενα ενός σωστού εγχειρίδιου λειτουργιών ενός μπαρ / εστιατορίου. Να σημειώσουμε βέβαια οτι αυτό προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και την εκάστοτε επιχείρηση και είναι σωστό να ετοιμάζεται και να παρακολουθείται από επαγγελματίες.
Βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τις αναλυτικές πληροφορίες:
https://successfulbarsecrets.com/components-of-a-bar-or-restaurant-operations-manual/
Πηγή: successfulbarsecrets.com
FnBpedia Team