ΑΛΕΥΡΙ
Στο σημερινό μας άρθρο θα αναφερθούμε στο αλεύρι, στο υλικό που όλοι μας έχουν συνδυάσει με αφράτο ψωμί, με πίτσα, ζυμαρικά, πίτες, ζύμες και οτιδήποτε μπορεί να παραχθεί από αυτό, συνδυάζοντάς το ακόμη περισσότερο με παιδικές μνήμες.
Θα δούμε λοιπόν, τον τρόπο παραγωγής και τις διαφορές ανάμεσα στο λευκό αλεύρι και στο ολικής, μέσα από το ταξίδι μιας γυναίκας στην καρδιά των σιτηρών, αλλά και πως αυτό παρασκευάζεται.
Δείτε στο παρακάτω link το σχετικό άρθρο:
https://www.eater.com/22913142/white-flour-whole-wheat-flour-differences-stone-milled
FnBpedia Team